تبلیغات
وبلاگ علمی رهاورد - فواید میوه‌های خشك
 
جدید ترین مقالات و مطالب علمی را در وبلاگ علمی رهاورد ببینید.
وبلاگ علمی رهاورد
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM
 
 
یکشنبه 26 شهریور 1391 :: نویسنده : علی شیخ حسینی
 انگور خشك استفاده از میوه‌های خشك می‌تواند از دور ریز شدن میوه‌هایی كه در آستانه خرابی و گندیدگی قرار دارند جلوگیری كند. با این كار علاوه بر جلوگیری از اسراف به منبع مهمی از مواد معدنی دیگر دست می‌یابیم. میوه‌های خشك ماندگاری طولانی دارند و در صورت دسترسی نداشتن به میوه تازه می‌توانند تا حدی جانشین آنها شوند. میوه‌های خشك طعم خوبی دارند و می‌توان به جای تنقلات نامفیدی مثل چیپس و پفك از آنها به عنوان نیم‌وعده غذایی برای كودكان استفاده كرد. حمل و نقل این میوه‌های خشك برای كودكان آسان است. ظاهر زیبا و رنگ‌های گوناگون این میوه‌ها باعث جلب‌توجه و برانگیختن اشتهای كودكان می‌شود.

برای خشك كردن میوه‌ها دو روش وجود دارد یكی از طریق دستگاه‌های خشك كردن سبزیجات و میوه‌ها كه در اندك زمانی به میوه خشك دست پیدا می‌كنیم و دیگری از روش طبیعی یعنی خشك كردن میوه‌ها روی شوفاژ یا حتی روی میز آشپزخانه.

البته این كار در فصل زمستان امكان‌پذیر است اما در فصل تابستان ممكن است میوه‌ها قبل از خشك شدن گندیده شوند.اگر همیشه ظرفی پر از میوه خشك روی میز داشته باشیم، به تنظیم وزن خود نیز كمك می‌كنیم.جدا از تمام مواردی كه برشمردیم، خشك كردن میوه زنده نگه داشتن رسمی باستانی نیز هست.





نوع مطلب : خواص میوه ها و سبزیجات، سلامتی و بهداشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

کاربر گرامی سلام از حسن انتخاب شما متشکریم
شما میتوانید نظرات خود را از طریق ایمیل
*ali.shh93@gmail.com*
و همراه( 09186185185) با ما در میان بگذارید ، ضمنا" هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد. باتشکر فراوان

مدیر وبلاگ : علی شیخ حسینی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
نظر شما در مورد مطالب این وبلاگ ؟








جستجو